ContNou

Ultimele articole

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

TERMENI SI CONDITII (Acord)

 

Trebuie sa ai cel putin 18 ani pentru a te inregistra si pentru a utiliza serviciile site-ului FaraComision.ro. Inregistrarea persoanelor sub 18 ani este strict interzisa.

 

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului FaraComision.ro

 

Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile acestui Acord, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii. Daca nu esti de acord cu termenii acestui Acord, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite de acest site.

 

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare prealabile:

- termenii si conditiile acestui Acord

- aspectul, optiunile, facilitatile site-ului

 

Continuarea utilizarii este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor. Recomandam citirea cu regularitate a acestui Acord pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

 

INREGISTRARE.

Pentru a te inregistra si a avea acces la baza de date "Fara Comision" trebuie sa completezi in formularul de inscriere cateva date obligatorii. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site.

 

Toate informatiile care te pot identifica (telefonul, adresa de email, IP, etc.), precum si toate setarile facute de tine in contul tau sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

 

NUMARUL DE TELEFON SI PAROLA.

In formularul de inscriere ti se va cere sa introduci numarul tau de telefon mobil.

 

Avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil.

 

Contul tau este personalizat si securizat prin parola. Parola o alegi singur si ai oricand posibiliatea sa o schimbi. Daca nu ai completat o adresa de email sau ai completat o adresa de email falsa sau incorecta, nu vei putea primi parola, in cazul in care ai uitat-o si nu vei putea accesa contul tau de pe FaraComision.ro.

 

Nu trebuie sa spui nimanui parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu cedezi sau sa vinzi accesul la site prin contul tau.

 

Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola si sa ne anunti.

 

Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site.

 

CONDITII DE UTILIZARE

Acest site se adreseaza numai persoanelor fizice.

Agentiile imobiliare sunt rugate sa nu foloseasca acest site.

Ne rezervam dreptul de a identifica, de a interzice accesul si de a sterge conturile create de agentiile imobiliare fara a anunta acest lucru.

Utilizatorilor, persoane fizice, le este interzis sa permita accesul prin contul lor agentiilor imobiliare, in cazul in care exista un astfel de cont, acesta va fi sters automat fara a se anunta acest lucru.

 

RECLAMATII.

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii va rugam folositi formularul de contact publicat pe site.

 

NOTA PROPRIETARULUI.

Copierea sau folosirea bazei de date "FaraComision" in orice scopuri fara acordul proprietarului vor fi sanctionate conform legii si prezentului Acord.

 

PREVEDERI GENERALE.

Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.

 

La inregistrare, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.

 

          home | adauga anunt | cautare avansata | oferte | credite | legislatie | contact

Ziare | Vanzari Masini | Reviste Ziare | Ziare si Reviste | Anunturi
reviste moda | Ziare de la a la z | Anunturi imobiliare | Prognoza Meteo
FaraComision.ro @2005-2010